PARTNEREINK

AgroVIR Kft.

Az Agrovirtus verseny tulajdonosa és főszervezője az AgroVIR Kft, melynek fő terméke az AgroVIR, ami egy magyar fejlesztésű innovatív vezetői információs szoftver, amely komplex szemléletváltással segíti a gazdálkodókat a döntéshozatalban, hogy megbízhatóan, folyamatos szakmai alapokon nyugvó fejlődéssel, a legkevesebb idő és energia ráfordítással tudjanak hatékonyan, fenntarthatóan gazdálkodni.

Szent István Egyetem

A Szent István Egyetem az Agrovirtus verseny szakmai partnere. Az egyetem a hazai agrárfelsőoktatás meghatározó intézménye jelentős kutatási és innovációs kapacitással. Az intézmény mezőgazdasági és élelmiszeripari területre vonatkozó - nemzetközi összehasonlításban is - egyedülálló jellegét erősíti, hogy az egyetem képzési kínálata az agrár – élelmiszeripari vertikum teljes spektrumát lefedi.

T-Systems Magyarország Zrt.

A T-Systems Magyarország Zrt. hazánk vezető infokommunikációs (ICT) szolgáltató vállalataként járul hozzá Magyarország digitalizációs törekvéseihez. Partnervállalatunk innovatív informatikai megoldásokat nyújt az egészségügyben, a kereskedelemben, közlekedésben, a mezőgazdaságban, az iparban és a pénzügyi szektorban működő nagyvállalatok, kis és középvállalkozások, valamint az állam- és közigazgatás számára.

Corvinus Agribusiness

A 2014-ben alapított Corvinus Agribusiness hazánk legnagyobb agráriummal és agrárgazdasággal foglalkozó egyetemközi diákszervezete, melynek célkitűzése az agrárterületen tanuló, valamint az agrárszektor iránt érdeklődő egyetemi hallgatók oktatása, a tanultak bemutatása a gyakorlatban, valamint a tagok megismertetése a legújabb üzletági trendekkel és technológiai újításokkal.

Syngenta Magyarország Kft.

A svájci székhelyű Syngenta a világ vezető agrárvállalata, amely innovatív kutatással, fejlesztésekkel és technológiákkal kötelezte el magát a fenntartható mezőgazdaság mellett. A vállalat világszerte piacvezető a növényvédelemben és harmadik a nagy értékű vetőmagvak területén. Növényvédő szerei és vetőmagjai, szolgáltatásai és sokrétű szakmai tevékenysége révén a hazai agrárszférának is az egyik legjelentősebb szereplője.

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

A 2013. március 28-án megalakult Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara (Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – NAK) feladata a hazai agrár- és élelmiszerszektor erősítése, érdekeinek érvényesítése, a magyar élelmiszerek versenyképességének támogatása, továbbá a szaktanácsadás, ezen kívül gyors, pontos és megbízható információk eljuttatása a gazdálkodókhoz.