INDUL AZ
AGROVIRTUS LEADERSLAB
HALLGATÓI KÉPZÉSE:

A JÖVŐ
AGRÁRIUMÁNAK
MENEDZSMENT KOMPETENCIÁI

Kerülj az ország 20 kiválasztott agrárhallgatója közé, akik most ingyen fejleszthetik agrár-menedzsment ismereteiket egy prémium képzésen!

Jelentkezési határidő: 2021. január 30.

INDUL AZ AGROVIRTUS
LEADERSLAB
HALLGATÓI KÉPZÉSE:

A JÖVŐ AGRÁRIUMÁNAK
MENEDZSMENT KOMPETENCIÁI

Kerülj az ország 20 kiválasztott agrárhallgatója közé, akik most ingyen fejleszthetik agrár-menedzsment ismereteiket egy prémium képzésen!

Jelentkezési határidő: 2021. január 30.

MI AZ AGROVIRTUS
LEADERSLAB?

Az Agrovirtus LeadersLab az Agrovirtus versenyen részt vett, még egyetemi képzésben tanuló hallgatóknak szóló ingyenes, egy szemeszteren keresztül (2021. február-május) heti rendszerességgel online zajló képzési program, mely célja, hogy a hallgatók projektmenedzsment és agrárszakmai ismereteit, valamint vezetői készségeit sikeres vállalatvezetők és elismert szakemberek bevonásával bővítse, fejlessze.

Jelentkezési határidő: 2021. január 30.

MIT CSINÁLUNK A LEADERSLAB-EN?

MIT CSINÁLUNK A LEADERSLAB-EN?

ÉRDEKEL A LEADERSLAB?

Regisztrálj kötelezettségek nélkül,
mi pedig megküldjük Neked az írásbeli felvételi űrlapunkat!

MIÉRT ÉRDEMES JELENTKEZNED?

design-elem

MIÉRT ÉRDEMES JELENTKEZNED?

design-elem

A LEADERSLAB RÉSZLETEI

design-elem

Jelentkezési (Regisztrációs) határidő: 2021. január 30.

Írásbeli felvételi: 2021. február 3.(online)

Szóbeli elbeszélgetés: 2021. február 8.

Felvételt nyert hallgatók kiértesítése: 2021. február 10.

A képzés kezdete: 2021. február 18.

A képzés vége: 2021. május 13.

További információk: 06 20 450 1006; info@agrovirtus.hu

A képzés három modulból és egy záróprezentációból áll, az alábbiak szerint

Modul 1: Kritikus vezetői döntések és azok támogatása az agráriumban
A modul célja, hogy a hallgatók betekintést kapjanak a legfontosabb vezetői döntésekbe, és közösen feltárják a vezetői döntéseket támogató adat- és információforrásokat, a hazai agrár-adat ökoszisztéma szereplőit, szolgáltatóit, az ebben rejlő lehetőségeket, és a lehetőségek kihasználásának módját.

Modul 2: Termelő vállalat transzformációs stratégiájának tervezése és irányítása
A modul célja, hogy a hallgatók megismerjék egy termelő vállalat transzformációs stratégiájának folyamatait, kritikus lépéseit, illetve az ennek lebonyolításához szükséges vezetői kompetenciákat és feltétel-rendszereket.

Modul 3: Menedzsment kompetenciák fejlesztése
A hallgatók trénerek segítségével határozzák meg a sikeres vezető eszközrendszerét, kompetenciáit és trénerek segítségével fejlesztik azokat

Záróprezentáció
A hallgatók a szemeszter vizsgamunkájaként elkészített prezentációjukat mutatják be a zsűri és a képzés szervezői (stakeholderek) előtt

A képzésre a korábbi évek Agrovirtus egyetemi esettanulmány versenyein résztvevő, jelenleg is egyetemi hallgatói jogviszonnyal rendelkező nappali tagozatos hallgatók jelentkezhetnek.

A felvételi eljárás kétlépcsős folyamat:


Regisztráció
Regisztrálj a képzésre az online űrlapunkon - az alábbi linken:
https://forms.gle/zkkMyYRugzqLrDbt7
(ez még semmilyen kötelezettséggel nem jár!)

Írásbeli felvételi
Amint regisztráltál, a szervezőség megküldi részedre a felvételi feladatsort, ami néhány rövidebb esszékérdést tartalmaz. Ennek elkészítésére néhány óra elegendő.

Szóbeli elbeszélgetés
A visszaküldött esszéfeladatok alapján a felvételi bizottság kiválasztja a szóbelire behívásra kerülő hallgatókat. A szóbeli felvételi elbeszélgetés online zajlik és 15 percet vesz igénybe. A felvételi során értékeljük a hallgató agrárszakmai, gazdasági felkészültségét és egyéb készségeit.

A képzésen való részvétel anyagi kötelezettséggel nem, azonban kettő fontos tanulmányi kötelezettséggel jár együtt:

Hiányzás / részvétel
A szemeszter során három alkalommal lehet hiányozni a képzésről.

Vizsga / dolgozat
A képzés során a hallgatók csoportfeladatokat oldanak meg, melyhez szükséges az otthoni készülés. A kiscsoportos workshopok során elvárt az aktív részvétel. A képzés záróprezentációval végződik, melyhez kapcsolódóan a hallgatóknak egy esszét kell készíteniük.

A fenti kritériumok figyelmen kívül hagyása a hallgató automatikus kizárását vonja maga után.

Támogatóinknak (AgroVIR Kft.) köszönhetően a képzés a 2021-es első szemeszterben teljesen ingyenes.

HOGYAN FELVÉTELIZZ A LEADERSLAB-RE?

design-elem
design-elem

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. január 30.

HOGYAN FELVÉTELIZZ A LEADERSLAB-RE?

design-elem
design-elem

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. január 30.

GYAKORI KÉRDÉSEK

MILYEN KÖTELEZETTSÉGEKKEL JÁR A KÉPZÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL?
A képzésen való részvétel anyagi kötelezettséggel nem, azonban kettő fontos tanulmányi kötelezettséggel jár együtt: - A szemeszter során három alkalommal lehet hiányozni a képzésről - A képzés során a hallgatók csoportfeladatokat oldanak meg, melyhez szükséges az otthoni készülés. A kiscsoportos workshopok során elvárt az aktív részvétel. A képzés záróprezentációval végződik, melyhez kapcsolódóan a hallgatóknak egy esszét kell készíteniük.
MIBŐL ÁLL A FELVÉTELI?
Elsőként a hallgatónak regisztrálnia kell a felvételi folyamatra (a weboldalunkon található linken keresztül). Amint a hallgató regisztrált, a szervezőség megküldi részére a felvételi feladatsort, ami néhány rövidebb esszékérdést tartalmaz. Ennek elkészítésére néhány óra elegendő. A visszaküldött esszéfeladatok alapján választja ki a felvételi bizottság a szóbelire behívásra kerülő hallgatókat. A szóbeli felvételi elbeszélgetés online zajlik és 15 percet vesz igénybe. A felvételi során értékeljük a hallgató agrárszakmai, gazdasági felkészültségét és egyéb készségeit.
HOGYAN ÉPÜL FEL EGY TANÓRA?
A tanórák az adott napi képzés tematikájától függően eltérőek lehetnek, amelynek éppúgy része a frontális előadás, mint a kiscsoportos foglalkozás (online), vagy éppen az egyéni munka. A tanórák nem szimplán egy meghívott előadó frontális prezentációját foglalják megába, habár ezekre is szorosan épülnek bizonyos időközönként. A tanórák célja sokkal inkább, hogy valamilyen készséget fejlesszenek bevonva a hallgatókat az óra menetébe, aktivizálva a résztvevőket.
KIK TARTJÁK AZ ÓRÁKAT?
Az órákat mindig meghívott előadók (vállalatvezetők, szakemberek) és módszertani felelősök, coach-ok tartják közösen.
KÖTELEZŐ-E A RÉSZVÉTEL?
Igen. A képzésekről összesen három alkalommal lehet hiányozni. A három alkalmat meghaladó hiányzás automatikus kizárással jár.
VAN-E HÁZI FELADAT?
Klasszikus értelemben vett házi feladat nincsen. A képzés során a hallgatók csoportfeladatokat oldanak meg, melyhez szükséges az otthoni készülés. A kiscsoportos workshopok során elvárt az aktív részvétel. A képzés záróprezentációval végződik, melyhez kapcsolódóan a hallgatóknak egy esszét kell készíteniük.
KELL-E VIZSGÁZNI?
A hallgatóknak a képzés végével záróvizsgát nem kell tenniük. Az oklevél kiadásának feltétele a záróesszé és a záróprezentáció elkészítése.
TÉNYLEG INGYENES A KÉPZÉS?
Igen. Támogatóinknak (AgroVIR Kft.) köszönhetően a képzés a 2021-es első szemeszterben teljesen ingyenes.
HÁNY HALLGATÓ KERÜL FELVÉTELRE?
A képzésen maximum 20 fő vehet részt.
KAPOK-E OKLEVELET?
Igen. A képzésről az Agri Talent Network Nonprofit Kft. állít ki elismervényt „A JÖVŐ AGRÁRIUMÁNAK MENEDZSMENT KOMPETENCIÁI” címen.
seo3-services-pic1

LÉPJ VELÜNK
KAPCSOLATBA!

Kérdésed van a képzésre vonatkozóan? Szeretnél bővebb információkhoz jutni? Keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken:


Telefon: 06-20-450-1006
Email: info@agrovirtus.hu

LÉPJ VELÜNK
KAPCSOLATBA!

Kérdésed van a képzésre vonatkozóan? Szeretnél bővebb információkhoz jutni? Keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken:


Telefon: 06-20-450-1006
Email: info@agrovirtus.hu